Concentració de suport a Valtònyc

Aquesta tarda a les 19,00 h a la Plaça de Cort de Palma s’ha celebrat una concentració per donar suport al raper Valtònyc (Josep Miquel Arenas) que espera la notificació del Tribunal Suprem que sentenciarà si ingressa a la presó o no. Perquè tot i no tenir antecedents penals, la pena és de 3 anys i 6 mesos i, si la sentència és estimatòria, suposarà l’ingrés a la presó, malgrat Valtònyc decideixi recórrer a altres instàncies judicials.

La germana de Valtònyc, Magdalena, ha llegit un manifest amb molta emoció. Com pot ser que per unes lletres d’una cançó es pugui ingressar a la presó, mentre hi ha molts lladres i corruptes a lloure, es demanava emocionada Magdalena.

Unes 300 persones han assistit a la concentració

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: