‘Aigua’, dirigida per Gabriel Jordà, avui vespre a Sineu

La companyia valenciana de dansa vertical NUC és la primera que el Centre d’Investigació Escènica de Sineu (C.IN.E.) acull aquest 2018. Realitzarà una mostra oberta del seu espectacle en creació “AIGUA”, dirigit pel sineuer Biel Jordà, avui, dijous 15 de febrer a les 20.30 h. L’espectacle diridit per Jordà mescla el llenguatge teatral amb el moviment i la dansa aèria. “Poesia visual sobre la solidaritat, el medi ambient i l’amistat. Una reflexió a 10 metres d’altura, amb xanques, dansa aèria i acrobàcies. Una metàfora del nostre pas pel planeta“, diu el C.IN.E en el seu perfil de Facebook.

Després de la presentació del work in progress hi haurà un col·loqui amb el públic per tal que la companyia pugui incorporar al procés creatiu les apreciacions dels assistents, un mètode que està resultant molt útil tant per a les companyies que passen pel C.IN.E. com per a desenvolupar i formar noves audiències.

Seguiran a aquesta mostra 13 més, corresponents al mateix nombre de residències artístiques de creació i investigació, tant nacionals com internacionals, de companyies de circ i/o que experimenten amb nous llenguatges escènics. Les companyies i artistes que consten al calendari d’enguany provenen tant de les Balears com de Catalunya, Grècia, Alemanya, França, Regne Unit, Polònia, Dinamarca, l’Iran i Argentina/Brasil.

 

+info sobre propers actes: fes clic aquí.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: