[Fotonotícia] Un cotxe destrossat a la carretera de Palma.

Avui de matí la gent que circulava en sentit cap a Palma o que venia a Sineu per l’antic camí de ciutat, haurà reparat un cotxe abandonat al marge de la calçada a devers dos quilòmetres del poble. Es tracta, en concret, d’un vehicle verd de la marca Citroën Picasso, totalment destrossat. Pareix ésser que hauria pegat al marge dret de la carretera durant la matinada passada i el conductor -o conductor i passatgers- l’haurien deixat allà fora donar-ne part. A hores d’ara, no se saben els motius de la visible col·lisió, de tal força d’impacte que hauria provocat que el vehicle trabucàs i fes voltes de campana, ni tampoc se sap on pot romandre el propietari o conductor; serà la Guàrdia Civil de Trànsit que s’encarregarà de la investigació.

Foto del vehicle sinistrat [Díngola]

Foto del vehicle sinistrat [Díngola]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: