Els propers dies també veurem aquests dos sineuers a IB3

Vidal (a l’esquerra) i Mar (a la dreta). Fotos: Facebook.

Fa uns dies que sembla que Sineu s’ha apoderat d’IB3 Televisió.

La notícia del tall de vídeo on surt Tomeu Titina opinant sobre els robatoris a la Llar de la 3a Edat (fes clic aquí) ha estat oberta prop de vuit mil vegades en dos díes, i ha estat compartida dotzenes de vegades a les xarxes socials. La notícia sobre el jove que va endevinar una pregunta sobre Díngola en el programa ‘Agafa’m si pots‘ (fes clic aquí) ha aconseguit devers cinc-centes visites en unes hores.

Però no acaba aquí. Fa uns dies, la sineuera Mar Gayà Gamundí, filla de Julià Amorós i Cati Gamundí, va participar com a concursant a una edició del mateix programa, que s’emetrà en properes dates. Qui també sortirà per IB3 és en Jaume Vidal, que serà enregistrat en una jornada de pesca per el programa ‘Gent de la Mar‘.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: