El batle demana al PP si acusar-lo de deixadesa és per falta de memòria o per desconeixement del significat d’aquesta paraula

El batle de Sineu, Miquel Gelabert Confit, s’ha mostrat disconforme amb comunicat del PP de dilluns passat. El PP deia en el comunicat –que va publicar Díngola– que en el proper ple feia comptes traslladar una sèrie de preguntes a l’equip de govern respecte a “la falta de manteniment de les instal·lacions municipals”.

Aquest matí el partit del batle, Gent per Sineu, GxS, ha emès una nota de premsa, que també ha penjat en les xarxes socials, on explica que els problemes sorgits a l’escoleta Sa Rota ja fa devers 15 dies que estan solucionats. També diu que, pel que fa al CEIP Rodamilans, després de rebre un avís per part de la direcció del centre en que ens comunicava que una part de l’edifici s’havia quedat sense calefacció,  una empresa especialitzada va solucionar la incidència en menys d’una setmana (el passat dimecres, segons la nota de premsa, ja estava solucionat).

La nota de premsa explica que el PP es va deixar algunes coses. Segons GxS hi ha altres dos sistemes de calefacció que també es varen espatllar: el del local de la Tercera Edat i el de la Biblioteca Municipal. Segons el text enviat als mitjans, el primer es va reparar en menys d’una setmana i pel que fa al segon el tècnic ja l’ha inspeccionat i probablement quedi arreglat en uns dies. Pel que fa a aquesta segona instal·lació,  el consistori diu que “la instal·lació que es va fer fa uns 10 anys deixa molt que desitjar”.

GxS ha enviat aquesta i altres imatges als mitjans de comunicació.

Pavelló

La nota de GxS carrega contra el comunicat del PP principalment per l’ús del pavelló de l’IES Sineu. La nota diu que, “com els tocaria saber als companys del PP de Sineu, de caldera no n’hi ha”. El document explica que ”la quantitat d’aigua calenta produïda pels termos elèctrics no és suficient quan hi passen molts usuaris al mateix temps” i, per això, “la direcció del centre en va instal·lar un més”.

La nota de GxS inclou fotos de l’estat del pavelló actualment i els compara amb fotos de les instal·lacions durant la legislatura passada, “quan governava el PP”.  També explica que el deute de l’Ajuntament amb l’IES pel que fa al conveni de manteniment pujava a més de 18.000 €, i aquest 2018 es deixarà aquest deute a zero.

Finalment la nota carrega contra el vocabulari del PP: “el PP de Sineu ha parlat de ‘deixadesa’ en alguns mitjans de comunicació; no sabem si és per falta de memòria o per desconeixement del significat d’aquesta paraula –qualitat de la persona que no posa cura en les coses pròpies–, més sospitosa de ser protagonista en anteriors legislatures”.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: