82 sineueres no tenen feina ara mateix

Demà, 8 de març, a tot el món (excepte en els països musulmans) es celebra el Dia Internacional de la Dona.

A Sineu, ara mateix (dades de febrer de l’IBESTAT), hi ha 82 dones aturades oficialment (registrades en la base de dades del SOIB), i 76 homes. La diferència no és molt gran.

Les estadístiques mostren que les sineueres sense estudis ho tenen més complicat a l’hora de trobar feina. La major diferència en l’atur entre homes i dones es dona en el sector de població que només té estudis primaris (19 homes i 27 dones). La diferència entre homes i dones quan es tenen estudis secundaris o universitaris disminueix molt, i les aquí les xifres entre homes i dones són similars (48 i 44, respectivament, per estudis secundaris; 9 i 11, per estudis universitaris).

Actes a Sineu

Per demà a les 20.00h,  a la sala de batles, el nostre col·laborador Toni Janer oferirà la conferència “Les arrels misògines d’Occident: la història d’un estigma”, organitzada per l’Ajuntament i la Biblioteca Municipal.

Per altra banda, amb motiu del dia de la dona, encara que dos dies després, el dissabte 10, el centre sociocultural Sa Quintana farà una jornada de portes obertes amb tot d’actes que coincidiran amb la Diada de les Associacions.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: