Rafel Perelló dimiteix com entrenador del CE Sineu

fuster amador perello

Després de l’1 a 2 d’ahir contra el Murense, Rafel Perelló ha pres la decisió de deixar la banqueta del CE Sineu de Preferent, després de 4 temporades. La manca d’encert, les lesions i la irregularitat de l’equip fan que es trobi en una perillosa 17a posició, lluny dels tres equips que ocupen les posicions de descens i a 4 punts de l’equip que el precedeix, quan queden vuit jornades per a que acabi la temporada. El que no se sap és si només baixaran tres equips a 1a Regional o seran més. Dependrà dels equips illencs de Segona B que baixin.

Pere Fuster i Amador Gacias agafen les regnes de l’equip pel que resta de temporada.

Rafel Perelló va aconseguir pujar l’equip de 1a Regional a Preferent i aquesta era la tercera temporada a Preferent, jugant el play-off d’ascens a Tercera Divisió en les dues temporades anteriors. El club està molt agrait a Rafel Perelló per la feina feta durant aquestes 4 temporades, en una de les etapes més glorioses de la història del CE Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: