Alumnes de l’IES Sineu aniran a fer pràctiques a empreses d’Alemanya i Itàlia

Els alumnes i les seves famílies es reuniren amb els responsables del programa d’ERASMUS a l’institut, per donar-los a conèixer el projecte.

Tres alumnes de Sistemes Microinformàtics i Xarxes de l’institut enguany faran pràctiques a Alemanya i a Itàlia.

L’IES Sineu és un dels 37 centres educatius que forma part del Projecte EuroFP Balears III, en consorci amb la Conselleria d’Educació i Universitat, que gestiona beques per a alumnes del segon any de Cicles Formatius de Grau Mitjà per tal que puguin realitzar la meitat de les seves pràctiques en alguna empresa d’un dels països de la Unió Europea. El projecte també inclou estades formatives o d’estudi per a professors i acompanyament dels alumnes durant part de les seves pràctiques.

En concret de les 3 beques sol·licitades s’han acceptat totes tres i els alumnes han complert amb la condició d’aprovar la part teòrica del cicle per a poder realitzar les pràctiques. Dels tres alumnes, dos d’ells realitzaran les pràctiques en empreses d’informàtica a la zona a prop d’Hamburg al nord d’Alemanya durant 33 dies. I el tercer alumne en una empresa d’informàtica a la zona de Vicenza a Itàlia també per un període de 33 dies.

Per al curs 2018-19, l’IES Sineu ha sol·licitat formar part del nou projecte que presentarà la Conselleria per a poder continuar enviant alumnes del CFGM a realitzar part de les pràctiques a un país de la UE. Segons la coordinadora d’ERASMUS del centre, Tonina Siquier, aquestes estades “suposen un important enriquiment personal, professional i cultural” per els alumnes del centre.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: