Els terrenys del CEIP Rodamilans ens costen cada any 5 policies locals o un Teleclub

La galtada més grossa per les arques públiques sineueres, aquests darrers anys, ha estat sense cap dubte, la sentència pels terrenys del CEIP Rodamilans.

Recordem que el novembre del 2016 el jutjat contenciós-administratiu n.º 1 va dictar una sentència per la que condemnava al consistori a 335.288,58€ a un dels propietaris, per incompliment de les condicions establertes. A més, condemnava al pagament dels interessos legals des de la interposició de la reclamació (10/07/2012) i les costes judicials. Un segon propietari estava pendent de sentència judicial (jutjat contenciós-administratiu n.º 2), havent interposat reclamació idèntica al primer propietari, i demanant una quantitat de 375.600,25€, a més dels interessos des de el 15/05/2012 i les costes judicials. Un tercer propietari va interposar reclamació administrativa davant l’Ajuntament, demanant la quantitat principal de 187.324,39€. El desembre del mateix any, l’equip de govern actual i els propietaris arribaren a un acord per no baldar tant les arques municipals. Tot i això, durant aquests anys, fins el 2022, per poder pagar-ho, el consistori ha de prescindir cada any d’uns 200.000€.

Què es poden fer amb 200.000€?

  • Tenir 5 policies locals més en nòmina (aproximadament, tenint en compte seguretat social i algunes hores extra).
  • Pagar la demolició del Teleclub i, en tot cas, i depenent del que s’hi acabi fent, fer alguna actuació d’embelliment en el lloc que hi deixaria.
  • Encarar de manera important (al manco una bona part) la restauració de la quartera de baix, la de davant l’abeurador.

Això són exemples del que es podria fer amb els 200.000€ d’un dels anys de pagament dels terrenys, segons un estudi realitzat per aquest mitjà, en base a les dades disponibles.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: