No podran posar paradetes del Dimecres davant l’església

Els serveis tècnics del Departament de Patrimoni del Consell de Mallorca conclouen que s’ha de deixar una franja de dos metres respecte les façanes de l’església per tal de salvaguardar la integritat física del bé recentment restaurat. Aquesta mesura també s’encamina a permetre la visualització completa de les façanes de l’església, tant a residents com a visitants durant el mercat setmanal. Recordem que, juntament amb el convent dels Mínims, l’església parroquial va ser un dels primers edificis BIC del municipi, abans que se’n declaràs tot el nucli històric. Ampliarem la informació tan bon punt com tenguem dades que concretin els espais afectats.

Imatge característica del Dimecres (foto Macià Puiggròs)

Imatge característica del Dimecres (foto Macià Puiggròs)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: