Sineu acull una jornada d’agermanament entre el folklore mallorquí i català.

El Ball de bot i la música tradicional del Pirineu Català es donen cita aquest dissabte 12 de maig a partir de les 17:30 hores a la Plaça del Fossar. A aquesta hora tindrà lloc la trobada d’escoles de ball de bot. Enguany hi participen el grup Puig de Bonany de Petra (25 balladors) i l’Agrupació Copeo de Sineu (17 balladors). Aquesta iniciativa té lloc des de fa 12 anys, la primera edició data del 2006. Les escoles han preparat per a la ocasió una desena de balls cada una.

jornada escoles ball de bot Sineu

Posteriorment a les 19 hores actuaran els Ribatònics_Acordionistes de la Ribagorça.

L’Obra Cultural Balear de Sineu col·labora enguany amb la jornada i ha programat l’actuació dels Ribatònics; grup de música de referència del ball folk-tradicional a les comarques del Pirineu occidental català. El grup que consta de més de 15 integrants es composa de membres de totes les edats. Presentaran en directe els temes del seu darrer treball discogràfic “Ribagorça Sona”. L’enregistrament del qual suposa una passa mes en el fet de difondre i posar en valor la música tradicional i popular pirinenca. Van començar la seva trajectòria l’any 2012 i es manifesten contents de fer d’ambaixadors de la música popular dels Pirineus.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: