Sineuers a la Compressport Trail Menorca Camí de Cavalls

Aquest divendres tres sineuers parteixen cap a Menorca per participar el dissabte a alguna de les curses d’aquest ja popular esdeveniment de Trail. Són Antònia Martorell, Miquel Buades i Sebastià Gayá.

La Compressport Trail Menorca Camí de Cavalls és un esdeveniment que compta amb cinc curses en una, totes elles amb caràcter d’autosuficiència i a través del camí GR-223 durant els dies 18, 19 i 20 de maig. Les cinc proves són  Compressport Trail Menorca Camí de Cavalls CdC de 185 quilòmetres, la Trail Menorca Costa Nord TMCN de 100 quilòmetres, Trail Menorca Costa Sud TMCS de 85 quilòmetres, Trekking Costa Sud TCS de 55 quilòmetres i Trekking Costa Nord TCN de 37 quilòmetres.

Antònia i Miquel participaran a la Trekking Costa Sud TCS de 55 quilòmetres i la sortida serà el dissabte a les 9.00 hores des de l’aparcament de la discoteca Cova den Xoroi, a Cala en Porter, al terme municipal d’Alaior. Sebastià participarà a la Trail Menorca Costa Sud TMCS de 85 quilòmetres i sortirà a les 6.00 hores des del camp municipal de futbol d’Es Castell.

En aquestes curses el factor de la orientació també juga un paper important dins de la propia competició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: