Demà finalitza el termini dictat a Valtònyc per entrar a presó

Demà, 24 de maig, finalitza el termini dictat per l’Audiència Nacional per a l’ingrés voluntari a presó del raper Valtònyc. El jove s’enfronta a una condemna de tres anys i mig de presó per injúries a la Corona, amenaces i enaltiment al terrorisme pel contingut de les seves cançons. Com recordareu, tot ve d’una denúncia de Jorge Campos, actual líder del partit d’extrema dreta Actúa.

Jorge Campos i Antoni Salvá, pare de Diego Salvá, un dels guàrdies civils assessinats per ETA a Palmanova el juliol de 2009, interposaren una altra denuncia fa uns dies, per unes paraules del raper en un concert a Sevilla. També l’Associació Unificada de Guàrdies Civils (AUGC) va informar que denunciarà per possible delicte d’enaltiment del terrorisme a Valtònyc.

Valtònyc va dir ja fa temps que ell no ingressaria a presó pel seu propi peu, i que l’haurien d’anar a cercar.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: