Visita a l’arquitectura religiosa de Sineu

Ahir horabaixa, una quarantena de socis de la Societat Arqueològica Lul·liana (al llarg del seus més de 130 anys d’existència, la SAL ha vetllat per la conservació del patrimoni cultural de Mallorca) gaudiren d’una visita a tres elements d’arquitectura religiosa del nostre poble. Començaren el recorregut a les 18h al Monestir de la Concepció de la Verge Maria de Sineu, seguidament anaren al Convent de Jesús-Maria (actualment seu de l’Ajuntament) i finalitzaren el recorregut, dues hores després, a l’església parroquial. Les explicacions dels diferents espais anaren a càrrec de Mn. Santiago Cortès i Forteza.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: