La directiva ferma els jugadors locals del C.E. Sineu de Preferent

La directiva del C.E. Sineu ja té gran part de la feina feta en quant a la confecció de l’equip de Preferent per afrontar la quarta temporada a la categoria. Primer va ser renovar l’equip tècnic i ara ha estat confeccionar la part de la plantilla conformada pels jugadors locals. Perquè la filosofia de la directiva, des de que l’equip està a Preferent, sempre ha estat que una gran part dels jugadors fossin del poble.

I entre renovacions, retorns i juvenils que pugen, la plantilla de sineuers per a la temporada 2018-2019 serà de 13 jugadors. Aquest és un dels al·licients de l’afició local a l’hora de donar suport a l’equip de Preferent i també és el fruit d’un bon projecte del futbol base del club.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: