El Pla Petit es posa emocionant per a la darrera etapa

Avui s’ha disputat la contra rellotge individual a la localitat de Maria de la Salut en una distància de poc més de 4 quilòmetres.

contra rellotge 1

Llorenç Ferriol

Pel que fa al Pla Gran, Llorenç Ferriol ha ocupat una meritòria 24a posició, tot i que no ha quedat satisfet del seu rendiment. Cap altre corredor local ha participat en la contra rellotge. Llorenç Ferriol ha passat a la 19a posició de la classificació general, que només la integren 41 supervivents. Pareix que el triomf final serà per a Sebastià Vila (Bicimetrics) que ha guanyat la contra rellotge i compta amb 10 segons d’avantatge sobre el seu company d’equip Francisco J. Salmeron.

Mentre, el resultat de la contra rellotge ha posat emoció a la classificació general del Pla Petit, ja que Henryk Cohen (M-50) ha guanyat la contra rellotge i s’ha situat a 3 segons del líder, passant de la 18a posició de la general a la 3a posició. Pedro Mas també ha retallat 7 segons al líder, Jaume Mas, i s’ha situat en 2a posició a 2 segons.

El corredor de l’A.C. Sineu José Porcel (M-50) ha ocupat la 6a posició a la contra rellotge i es situa a la 7a posició de la general, a 17 segons del líder. Toni Sales ha fet una mala contra rellotge i baixa al lloc 31è de la general, a 44 segons del líder.

Diumenge, dia 17, es disputa la darrera etapa del Pla a la localitat d’Ariany.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: