Columbiano Aguayo, el director esportiu del millor equip del Pla Gran

Fa temps que Columbiano Aguayo es dedica a la seva gran afició, el ciclisme. Fou uns dels fundadors de BTT Sineu i encara manté el club viu com organitzador de diversos events relacionats amb la bicicleta.

Aquests dies el podem veure amb el cotxe oficial de l’equip Bicimetrics per les carreteres del Pla de Mallorca participant en la cursa, concretament en el Pla Gran. Columbiano és el director esportiu de Bicimetrics, el millor equip del Pla Gran i l’equip dels dos primers classificats de la general, Sebastià Vila i Francisco J. Salmeron.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: