Un ple més ‘express’ que mai aprova fins a cinc mocions diferents

Un ple express -ha durat mitja hora- ha aprovat fa una estona dues mocions del PP, una que demanava que el consistori sol.licitar a la Conselleria de Medi Ambient ampliar la campanya contra la Xylella, i una que sol.licitava reclamar al govern l’ampliació de la franja d’edat per els descomptes de la targeta intermodal.

Pel que fa la Xylella, Tomeu Mulet (PP) ha explicat que molts pagesos sineuers no s’han pogut beneficiar de les ajudes. El batle Miquel Gelabert Confit ha replicat que òbviament l’equip de govern donava suport a tot el que repercutís en la defensa del camp, i que per tant hi votarien a favor. Pel que fa a l’ampliació de la targeta intermodal, el PP ha presentat la moció en diversos ajuntaments, a iniciativa de la seva branca juvenil NN.GG.

Gent per Sineu, principal partit del consistori en nombre de regidors, per la seva part, havia aprovat abans una moció de rebuig a les prospeccions petrolíferes a la Mediterrània (aprovada per unanimitat), una de suport institucional al foment de l’ús de la nostra llengua (Sineu s’ho Mereix s’ha abstingut i tota la resta hi ha votat a favor), i una de suport a la carrera professional (aprovada per unanimitat). La moció per la llengua ha vengut arrel de, en certa manera, la passada polèmica per les actuacions de delegació de govern contra la retolació en català a Pollença.

Per altra banda, dilluns que ve s’haurà de celebrar un ple extraordinari per fer algunes modificacions en la passada aprovada RLT, impugnada per delegació de govern, com en altres ajuntaments com el d’Esporles. S’ha convocat junta de govern l’horabaixa del proper 18 de juny.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: