L’administració i la comunitat educativa, satisfets amb els resultats del servei de Policia tutor

Aquest dimarts la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques ha presentat el resultats del servei de Policia tutor a l’IES Sineu, servei que es presta de manera conjunta amb la participació de diversos municipis (Sant Joan, Sencelles i Llubí). 

Donada la valoració positiva del servei, des de l’Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears (ISPIB) s’engresca a la resta de municipis a participar de forma activa, segons nota de premsa enviada per l’IES Sineu. 

Els tres Policies tutors han estat homenatjats a l’Ajuntament de Sant Joan, “per la seva dedicació, esforç i professionalitat” a l’hora de col·laborar en les tasques educatives d’aquest curs escolar, segons especifica la nota de premsa. ç

Fes clic aquí per a més info.  

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: