S’ha presentat a la UB un treball acadèmic sobre la Mucada

El músic, activista, periodista i gairebé ja podem dir que antropòleg, Marcel Pich va defensar ahir el seu Treball Final de Grau d’Antropologia Social i Cultural, sota el títol “Reivindicació política, subversió de la tradició i construcció identitària d’una festa popular. El cas de la Mucada.”. En aquest treball, presentat a la Universitat de Barcelona, ha analitzat la festa en honor a lo Much de Reig com a paradigma de festa creada des d’una visió progressista de la cultura popular, i de quina manera contribueix, com a fet cultural, en la construcció de la identitat dels sineuers. Que en tenguem notícia, és la primera vegada que la festa en honor a la fera del puig de Reig ha estat objecte d’un TFG; sí que en diverses ocasions s’ha descrit o analitzat en qualque treball acadèmic i ha estat objecte d’interès per part de docents de diferents universitats com n’Antoni Vives (Universitat de Barcelona) o en Pau Obrador (Universitat de Northúmbria, Newcastle).

IMG-20180626-WA0000.jpg

En Marcel poc abans de partir a defensar el seu TFG, amb el mític disc “Abbey Road. Vabbé fer un rot”.

3 comments

  1. Croupier

    El treball que versa sobre les activitats del matí o de l’horabaixa?

  2. Retroenllaç: Compte enrere cap a la XVI Mucada |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: