Compte enrere cap a la XVI Mucada

Just faltarà menys d’un mes, diumenge dia 14 de juliol, perquè enguany la Mucada, per segon any fixada en el segon dilluns d’agost (per tant caurà en dia 12), esclati com una olla d’una trencadissa damunt el cap dels sineuers. El proper dia 14, dèiem, es pot dir que s’inicia la febre rosa en petit comitè, sols per als qui s’acostin a les solls del Mercat a comprar la nova camiseta “commemorativa” de la XVI Festa en Honor a lo Much de Reig o a fer una cervesa mentre actuaran els grups “Descalaixats” i “De Potada”. A partir de les 18 h s’obrirà la paradeta “oficial” de Muchal Foundation i tothom qui vulgui podrà encetar, amples i fora les ja acostumades aglomeracions del gran dia, el nou cicle Mucal. Ja serà dins el mes d’agost, els horabaixes de dia 1r i dia 8 d’agost, quan tornaran els Tallers Mucals per a deixar el poble a punt de Pastora Mia.

Enguany, Muchal Foundation, amb la col·laboració de la Biblioteca de Sineu, reserva un acte més enllà de la fita de la Mucada. Dia 20 d’agost a les 20 h, a la Sala de Batles, presentaran el llibre Les neofestes a Mallorca: Gimcanes, senyeres i mobylettes (Lleonard Muntaner, 2019) amb la presència de l’autor, el periodista i antropòleg Marcel Pich, bon coneixedor i devot de la Mucada a la qual va dedicar el seu Treball de Final de Grau.

Imprimir

One comment

  1. Xisco garzon

    Bones! Com ho faig per comprar ses camisetes?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: