La parròquia canvia de rector

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha fet públics avui diversos nomenaments eclesiàstics de rectors a parròquies de tota l’illa, entre les quals hi ha la de Sineu.
El fins ara rector de les parròquies de Santa Maria de Sineu i Sant Feliu de Llubí, Guillem Feliu i Ramis, deixa Sineu i ha estat nomenat nou rector de les de Santa Maria, Consell i Binissalem. Feliu havia arribat al poble l’any 2014 en substitució de Josep Cerdà Tomàs.
Per ell, el seu pas per la parròquia ha estat, segons ha explicat a Díngola, de “quatre anys intensos, en què hem intentat fer-ho el millor possible amb la idea d’estar al servei de la gent donant testimoniatge de Crist”. Si bé apunta que “cada parròquia té la seva personalitat, igual que també els capellans”, afirma que “no hi ha res que hagi suposat un entrebanc ni que m’hagi condicionat” durant aquests anys. El satisfà particularment haver conclòs les obres de restauració de la façana i haver encaminat la recuperació dels immobles de ca l’escolà i la rectoria.

El substitut de Feliu serà Juan José Llamedo González.

Screenshot_20180629-160845.png

El fins ara rector de Sineu, Guillem Feliu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: