[Fotogaleria] Primera Comunió del Muquet i Eleccions Muquicipals 2018

Aquest passat dissabte Sineu acollí dos esdeveniments de primer ordre, relacionats amb la família mitològica més famosa de la comarca. La comunió del Muquet i les votacions que determinaran qui farà el paper de Much i Muca els anys 2019 i 2020 han estat els actes estel·lars d’aquest cap de setmana. A migdia “combregava” el Muquet entre convidats ben elegants, Xeremiers de Sineu fent la rebuda, música de violins, recuperats rollos del forn de Can Toni Dimoni i ganxitos. L’aparició de la família del puig de Reig entorn al seu hereu va fer esclatar la xerradissa sobre l’extraordinària semblança amb el dimoni de Montuïri, cosa que ha fet que qualque caparró conspiranòic parlàs de suposades infidelitats. L’altra anècdota molt comentada fou la indisposició absoluta del capellà, don Faustino, que empatxat del pop amb ceba que havia berenat fou incapaç de motar ni mitja paraula.

A mitjan horabaixa i fins al vespre, també dissabte dia 14 de juliol, se celebraren les anunciades segones Eleccions Muquicipals. Mítings dels candidats, Joan Toni Campaner i Xisca Oliver, i Llorenç Ferriol i Neus Ribot; venda de camisetes i les actuacions de Descalaixats i Perduts entretengueren els votants, prop de tres-centes persones que es congregaren en el col·legi electoral “a la fresca” ubicat en els porxos del mercat dels animals. Fins a dia 13 d’agost, dia de la XV Mucada, no se sabran els resultats. Les paperetes estan ara sota la fidel custòdia del jutge de Pau, Amador Camps, qui també participarà del recompte i en donarà fe.

[imatges cedides per la confraria Muchal Foundation]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: