Enguany 53 alumnes de l’IES Sineu s’han presentat a la convocatòria de les PBAU.

Del total de presentats quatre alumnes no han passat les proves i han estat convocats a una segona oportunitat els dies 10, 11 i 12 de juliol. Es tracta d’una convocatòria extraordinària i que per primera vegada té lloc durant el mes de juliol i no el mes de setembre com es feia fins ara.  

En un primer moment cinc estudiants havien suspès les Proves d’Accés a la Universitat per Batxillerat però després del procés de reclamació i revisió dels exàmens realitzats un d’aquests alumnes ha quedat finalment aprovat.

Tot i aquesta dada, l’IES Sineu segons la Conselleria d’Educació és dels millors centres pel que fa a èxit educatiu a segon de Batxillerat, amb el major nombre d’aprovats aquest curs 2017/2018.

Els resultats obtinguts pel que fa a aprovats de l’institut de Sineu ha estat per damunt de la mitja registrada a Balears.

Els estudiants de IES Sineu que s’han presentat aquest passat mes de juny a les PBAU han obtingut molt bones qualificacions en matemàtiques. Les assignatures que més han costat per la tipologia de la prova són Història d’Espanya i les llengües.

Però, precisament, l’alumna de l’Institut de Sineu Chaymae el Jouri ha estat qui ha obtingut una de les millors notes d’aquesta selectivitat a la prova de Català, fet que segons destaca el director del centre Rafel Crespí suposa un bon exemple de la normalització lingüística a l’IES Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: