Presentat el projecte del Pas soterrat a la Voltadora

Aquest matí, l’Ajuntament de Sineu i el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca han presentat el projecte d’execució d’un túnel a la voltadora Francesc Alomar, que ha de permetre a ciclistes i usuaris d’aquestes instal·lacions l’accés des de l’exterior de la voltadora a l’interior de la corda. Hi han assistit Francesc Miralles, vicepresident primer, Miquel Gelabert, batle de Sineu, Margalida Portells, directora insular d’Esports, Carles Ramis, regidor d’Esports de Sineu, Joan Riutort, president de l’Agrupació Ciclista Sineu i Marc Pons, arquitecte del projecte.

Es tracta d’un contracte subvencionat pel Consell de Mallorca, en el marc de la Convocatòria de subvencions per al foment de l’esport mitjançant ajudes per mantenir i millorar les instal·lacions esportives públiques de Mallorca.

El projecte està en fase de licitació i el pressupost de licitació és de 65.823,75€. El termini d’execució del contracte finalitzarà el dia 28 de setembre de 2018. Es pretén que la Voltadora estigui en condicions de ser usada dia 11 d’octubre.

Avui acaben les vetlades a Sa Voltadora Francesc Alomar i les obres podrien començar la setmana que ve.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: