[Fotogaleria] Inici dels Tallers Mucals

Ahir horabaixa varen començat els Tallers Mucals, organitzats per la Muchal Foundation i la Biblioteca de Sineu. Amb el mestratge de na Rosa Mascaró de “Casa Inundada” i en Miquel Tugores Monara, els nins varen fer una “Valenta Muca” que fa referència a les festes populars, en concret al Firó de Sóller, i vol ser una empenta a la participació de la dona dins les festes d’arrel, representada a Sineu per la Muca, i com a condemna a les agressions de caire sexual durant les festes. Els tallers continuaran dijous que ve amb l’elaboració de llanternes i la processó pels carrers del poble per a decorar amb els paramuquis com els que ja han fet avui, festa en què participa l’OCB-Sineu arran de la recuperació de les processons de llanternes des de fa un grapat d’anys.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: