Un grup de nenes i nens han fet el ‘mapping’ que dissabte es projectarà durant ‘sa Moguda’

Un grup de nenes i nens de l’Escola d’Estiu de Sineu han elaborat, juntament amb el tècnic responsable de la projecció, el mapping que dissabte –a les 23h– iniciarà la festa d’enguany de sa Moguda. Com vàrem explicar en aquest post (fes clic), el mapping, que es projectarà a la façana de l’església, serà de temàtica Much de Reig durant la primera mitja hora.

Com ja vàrem informar, el grup +tortsQ1ganxo, juntament amb l’Ajuntament de Sineu, seran els organitzadors un any més de la típica verbena de sa plaça, que s’ha anat consolidant amb els anys. Sa Moguda, el nom que rep la festa jove que cada any té lloc a la part alta del poble, es sol celebrar una setmana abans dels dies forts les festes de Sineu.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: