Toni Jofre de s’Esclat Club Sineu, segon a la XI Cursa Sa Barcella

El corredor de l’equip sineuer, Toni Jofre, va ocupar la segona posició de la classificació absoluta de la XIa edició de la popular Cursa Sa Barcella 2018. El guanyador va ser Jaume Garcías Juaneda amb un temps de 24:40, mentre que Toni Jofre va invertir un temps de 25:14.

Miquel Angel Bergas (atleta sineuer del Club Ferrer Hotels) va entrar a la posició 14 amb un temps de 27:50. A la posició 15a va entrar el segon corredor del Club local, Tià Aulet (27:53). Biel Gacias va entrar el 24è, Rafel Sastre va ocupar la posició 26 i Tomeu Gelabert Campins el 29è.

La primera fèmina va ser Rocio Delgado (34 posició amb 30:11). Margalida Buades i Cati Martorell foren la 1a i 2a fèmines locals, respectivament.

La participació fou de 105 atletes que creuaren la línia d’arribada. Abans de la cursa estelar, es varen disputar dues curses infantils, una per a nins i nines fins els 10 anys i l’altra entre 11 i 15 anys.

Nota curiosa de la cursa: un jove es declara a la seva atlota

DSC03342

Acabada la cursa i abans de l’entrega dels trofeus, un jove va realitzar un ball per declarar-se a la seva atlota i li va fer entrega d’un anell de “compromís”, que ella va acceptar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: