El “màpping” inaugura unes festes fora bastides a la Plaça

Si bé per les Festes de Sant Marc d’enguany se celebrava formalment l’acabament de les obres de l’església i, a la fi, s’oferia la imatge del frontis de l’edifici fora les bastides, dissabte a vespre podem dir que se’n feia la celebració oficiosa i, s’ha de dir, de forma espectacular. Un màpping –una projecció ajustada a la geometria de la façana- amb imatges fetes pels infants de Curolles d’Estiu, amb temàtica mucal i tropical, va deixar bocabadats al públic congregat, molts que sopaven i altres tants que es dirigiren a la plaça per a veure què seria allò.

El màpping va ser ideat pel grup Més Torts que un Ganxo (que se’n cuida cada any d’organitzar “Sa Moguda” per les Festes d’Agost), entre els quals en Pep Toni Feixas Peptrònic i en Pere Joan Oliver de s’E, i fou elaborat per l’artista visual Miquel Picó. Hi col·laborava la Muchal Foundation per la temàtica del Much i fou l’avantsala de la festa placera de “Sa Moguda”, enguany de to tropical.

Us n’oferim breu un tast gràfic:

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: