Sineu dona la benvinguda al nou curs escolar 2018-2019.

Avui han començat oficialment les classes els alumnes del CEIP Rodamilans i l’IES Sineu; el passat dia 5 de setembre ho feien els més menuts a l’escoleta municipal “Sa Rota”.

Coincidint amb l’inici del nou curs el CEIP Rodamilans ha anunciat que està posant en marxa una app per al centre; tot i que de moment encara no està operativa. Es tracta d’una eina de comunicació que ha de permetre l’accés de manera més àgil i detallada a la informació que es genera a l’escola.

Un any més, l’equip del centre invita als nins i nines a fer ús del carril bici i els recomana assistir a l’escola a peu  o amb un mitjà de transport no contaminant.

IMG-20180912-WA0046

Amb tot, avui novament el carril estava ocupat per vehicles  estacionats indegudament; fet que implica problemes de seguretat, tal i com han manifestat avui pares i mares en el moment de recollir als seus fills.

A l’IES Sineu els alumnes que enguany comencen 1er d’ESO han viscut el tradicional acte de benvinguda a un dels instituts amb major nombre d’alumnes de Mallorca. El centre educatiu acull estudiants de nou pobles del Pla de Mallorca: Ariany, Costitx, Lloret, Llubí, Maria, Petra, Sant Joan, Sencelles i Sineu; actualment, compta amb més de 900 alumnes i 96 professors. El passat curs l’institut de Sineu va ser un dels centres on els seus alumnes van obtenir millors qualificacions a batxillerat.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: