Tanca el CICLOP 2018 guanyant en prestigi any rere any i mirant de consolidar-se

Dues noies, ànimes errants, irreverents i assedegades, coincideixen en un univers imaginari muntat ben enmig de la Plaça des Fossar, ahir, devers les 19h. Allà es troben amb el guardià de l’aigua, malcarat i camallarg, però que obrirà el seu cor per recuperar el ball i el somriure. Elles, amorals i impertinents, hauran d’aprendre a comportar-se. Els tres necessiten tant l’aigua com aprendre a viure. I les emocions i els sentiments són com l’aigua, fluides…

No és una imatge de la coneguda Fira del Teatre de Carrer de Tàrrega. És una síntesi de l’espectacle que va aplegar més públic en el Festival de Teatre Visual Ciclop, a Sineu, que avui ha acabat, i que despús-ahir i ahir va omplir diferents espais del municipi de teatre, dansa, acrobàcies i altres arts escèniques. ‘Aigua’, aquest és el títol de l’espectacle de la Plaça des Fossar, és interpretada per Alba Blanco, Sara Gil i Xavi Castelló, i dirigida pel sineuer Biel Jordà, un dels organitzadors del festival.

Us oferim un tast d’imatges d’aquests tres dies de Ciclop, un festival que s’està consolidant dins el panorama de les arts escèniques de Mallorca. Tot i que el temps no va acompanyar tant com hagués estat desitjable, els espectacles oferts varen omplir sempre, i de fet, el dissabte migdia ja estaven esgotades les entrades a pràcticament la majoria d’espectacles.

+infoAquest cap de setmana, cita amb el CICLOP 2018, que tendrà França com a país convidat

Fotogaleria CICLOP 2018

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: