Reobert el tram de la carretera de Sineu Palma, a Son Ferriol

El Consell de Mallorca va informar ahir, a través de la seva pàgina web, de la reobertura del creuer entre la carretera de Sineu a Palma i la via connectora, coneguda també com a Segona Via de Cintura, just passat Son Ferriol després que el passat 6 d’agost es tallàs el trànsit en aquest punt per a fer-hi la connexió amb el tram II de la via.

La Direcció Insular d’Infraestructures i Mobilitat recorda que hi ha un mapa d’incidències per a consultar totes les tasques i els tancaments que es duen a terme a les carreteres que depenen del Consell de Mallorca. L’adreça d’aquest visor d’incidències és www.conselldemallorca.net/sit/incidencies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: