Envesteix un cotxe al vial i es dona a la fuga

Vers les 12,00 hores d’aquesta nit passada, un cotxe va envestir un altre cotxe estacionat sense ocupants al vial, a la curva devora el creuer de la carretera de Llubí amb el vial. Els veïns, sorpresos pel renou del xoc, varen sortir al vial. Al cotxe que li va donar el cop li va costar tirar enrere perquè el cop va ser tan fort que van traspassar tots dos el petit mur que divideix carretera i camp. Mentre apartava coses per fugir, els veïns varen agafar-li la matrícula i varen fer un vídeo de com marxava. Després, mentre estaven tots abaix donant avís a la Guàrdia Civil, va tornar a passar per davant el cotxe, sense aturar-se. Els veïns varen agafar la matrícula del vehicle infractor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: