Els juvenils del CE Sineu es col·loquen colíders

Després de 5 jornades, l’equip juvenil del CE Sineu es col·loca colíder amb el Xilvar A a la classificació del grup B de 1a Regional. Amb 4 victòries i un empat, no coneixen la derrota i Tolo Martorell és el màxim golejador de l’equip i del grup B amb 5 gols.

Victòria de l’equip femení

fèmines

Fèmines 2017-2018

Ahir les fèmines del CE Sineu aconseguiren una victòria per 2 a 0 contra el Santanyí i sumen els 3 primers punts després de tres jornades. Es situen a l’onzena posició de 16 equips. Els dos gols els va fer Rosa Perelló.

L’equip de Preferent torna guanyar a domicili

IMG-20180916-WA0006

Equip titular contra el Son Verí

A la sizena jornada de la lliga, el CE Sineu ha aconseguit una victòria per 0 a 1 al camp de Atº Rafal. Són 4 empats i 2 victòries que sumen 10 punts i situen l’equip en sizena posició. El pròxim partit serà contra Alaró.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: