Nova etapa esportiva per a Maria Oliver

maria oliver

Aquesta temporada, Maria Oliver ha obtingut una plaça d’interna al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Madrid que li permet entrenar a les instal·lacions del CAR i residir a la BLUME. Mentre, estudia INEF al la Universitat Politècnica de Madrid (UPM).

Segur que aquest nou pas esportiu li permetrà perfeccionar el seu judo i poder seguir competint a un alt nivell. De fet, aquest cap de setmana ha participat a la Copa A Júnior Ciutat de València i en la categoria de -63 quilògrams ha fet plata. Aquesta ha estat la seva primera competició d’aquesta temporada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: