L’esport sineuer es solidaritza amb el Llevant de Mallorca

La societat illenca s’ha bolcat amb l’ajuda de tot tipus que necessiten els pobles i la gent del Llevant que patiren la catàstrofe natural i humana de dia 9 d’octubre. Sineu i el seu esport també s’hi bolquen.

Partit de Preferent del CE Sineu

El proper partit del CE Sineu contra l’Andratx al camp de Son Matgí, que serà dissabte dia 20 a les 18,30 h, la taquilla anirà destinada al C.D. Cardassar de Sant Llorenç. Els socis i sòcies podran donar la voluntat.

IMG-20181015-WA0013

Presentació dels equips del Club Bàsquet Sineu

Dissabte matí, al pavelló de l’institut, el club local de bàsquet presenta els seus equips de la temporada 2018-2019. El club proposa als seus socis i sòcies que facin una comanda de camisetes solidàries amb Sant Llorenç i per cada camiseta comanada, el club hi posarà 1 € més per a solidaritat.

IMG-20181015-WA0000

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: