Sopar a Mil Mans, a benefici de Mater Misericordiae

L’Organització Mater i la seva marca social, “Es Convent”, celebren demà divendres 19 d’octubre l’últim curs dels alumnes de Formació Dual amb un esdeveniment molt especial. La xef Maria Salines acompanyarà al xef d'”Es Convent”, Joan Vila, i als aprenents de Cuina de Formació Dual en allò que han qualificat com a un “sopar a mil mans”, que tindrà lloc a l’Oratori de Sant Josep, conegut com l’Hospital, a Sineu, a partir de les vuit del vespre.

El sopar estarà compost per un menú de cinc plats: entrant, primer, un plat de carn, un altre de peix i unes postres, que se servirà en un entorn idíl·lic.

Els alumnes de Formació Dual de l’Organització Mater mostraran, al costat de Maria Salines i de Joan Vila, les habilitats culinàries que han adquirit en els darrers anys i demostraran que estan preparats per a fer el salt al mercat laboral. S’ha de fer reserva, el preu és de 40€ i els beneficis de l’esdeveniment es destinaran a l’Organització Mater, entitat que presta un ampli ventall de serveis a les persones amb discapacitat intel·lectual.

SOPAR A MIL MANS-logos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: