Reconeixement al Club de Bàsquet dels anys 2002-2003

Dissabte passat, a la presentació desl equips del Club Bàsquet Sineu de la temporada 2018-2019, es va retre homenatge a les jugadores, al cos tècnic i a la directiva del que va ser l’embrió de l’actual Club. Ens remontam als anys 2002-2003.

Jugadores de Sineu, Lloret i Montuïri varen fer un equip sènior femení i varen competir durant dues temporades com Club Bàsquet Sineu. Després l’equip fou absorbit pel Bàsquet Inca, tot i que varen seguir jugant al pavelló de Sineu. També es varen incorporar jugadores d’Inca. Un o dos anys després, ja anaren a jugar a Inca, i tan sols quedaven dues jugadores de les que començaren el 2002.

Guillem Jaume, Manolo i Antonio Martínez foren els entrenadors, amb Maties Gili de delegat. La presidenta fou Isabel Munar, la vicepresidenta era Xisca Fuster, amb Joana Serra de secretària i Cristina Sanchís de tresorera. Xisco Gelabert, que era regidor,  també va formar part de la directiva com vocal.

L’equip estava conformat per: Magdalena Genovart “remirada”, Cati Jordà Salom, Marina Ródenas, Cristina Sanchís, Cristina Ruiz, Ana Bartels, Àngela Ferriol, Joana Serra, Pilar Martínez, Xisca Camps, Cati “contina”, Cata Ribas, Magdalena Ramis “carala”, Laura Costa, Maria Antònia Perelló i Maria Magdalena Mestre “fornareta”.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: