1.700 euros del Ministerio de Cultura per a la Biblioteca de Sineu

Joan Josep i Antònia gestionen la biblioteca pública de Sineu.

La comissió de valoració de la XIX Campaña de Animación a la Lectura María Moliner, convocada pel Ministerio de Cultura y Deporte, la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) y la Fundación Banco Santander, ha seleccionat 300 projectes de diferents biblioteques de municipis de menys de 50.000 habitants i els ha dotat amb un premi de 1.706€. Una de les biblioteques premiades ha estat la de Sineu, gestionada per Antònia Real i Joan Josep Bonnín, tots dos redactors de Díngola i membres de la direcció de l’OCB a Sineu, amb el projecte “La biblioteca nunca se detiene”. Aquesta iniciativa anual del ministeri de cultura va néixer ara fa gairebé vint anys, i enguany s’hi havien presentat 546 projectes.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: