Lluïsa Ramis participa en el Torneig Interilles 2018 de futbol

Un any més, la jugadora aleví del CE Sineu, Lluïsa Ramis, ha participat en el Torneig anual Interilles, que enguany s’ha disputat a Sant Lluís de Menorca. Lluïsa ha format part de la selecció balear femenina Sub-12, que ha fet dos grups (vermell i blau) per a disputar un partit amistós. El partit es va disputar ahir, la festivitat de Tots Sants.

Lluïsa Ramis és la golejadora de l’equip aleví de 2a Regional del CE Sineu, amb 5 gols en tres partits, i es situa com la segona màxima golejadora del grup A. El CE Sineu aleví ha guanyat els tres partits que ha disputat, i comparteix la primera posició de la classificació amb el Joventut Constància “A”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: