Díngola tornarà parlar amb Francesc Capdevila ‘Max’ en el proper número

Fa un poc més de cinc anys, en el número del juliol de 2013 (número 10), Díngola entrevistava Francesc Capdevila Max, que era el responsable de dissenyar la camiseta oficial de la festa del Much de Reig d’aquell any. Era una conversa de Miquel Puiggròs, amb fotos de Macià Puiggròs.

En Max és un dels artistes sineuers més coneguts fora del municipi, i molt prolífic. Ara que sortiran dues novetats d’aquest artista, Díngola torna parlar amb ell, perquè ens actualitzi tot sobre el seu treball i els seus projectes. És una entrevista de Jorgina Fusté. A més, una de les parts més importants de la revista és, en aquest número, culpa de l’artista. Ho tendreu en la propera Díngola en paper, la setmana que ve.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: