Quatre professors de l’IES Sineu participen en un intercanvi per a aprendre noves metodologies educatives.

Quatre professors de l’IES Sineu juntament amb altres vint professors de Polònia, Finlàndia, Macedònia, Itàlia i Grècia, aprenen i difonen en els seus centres noves metodologies educatives.

Del 22 al 26 d’octubre el grup internacional de professors aprengué a Klodzko, Polònia, sobre l’aplicació de noves metodologies que tenen com a finalitat aconseguir una educació inclusiva. De fet, el títol del projecte és “Diversos mètodes amb un mateix objectiu: una escola inclusiva!”. En aquesta primera trobada es va aprendre a fer servir pel·lícules, vídeos o còmics per a crear històries o contar processos de qualsevol assignatura per part dels alumnes, cosa que permet de millorar-ne l’organització prèvia, l’habilitat del llenguatge, i les habilitats de contar històries i treballar en equip.

El projecte té una durada de dos anys, del mes d’octubre de 2018 al mes de maig de 2019, i es duran a terme tres trobades per any en cadascun dels sis països participants. En el cas de Mallorca, la es durà a terme de l’11 al 15 de març de 2019 i tractarà sobre la metodologia “Art thinking”.

[Foto cedida per IES Sineu]

[Foto cedida per IES Sineu]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: