5000 euros mucals destinats a la solidaritat

Ahir, ja ben passat l’estiu i amb ell les Festes d’Agost i la Mucada, una comitiva de la Confraria Muchal Foundation, que se’n cuida d’organitzar la festa en honor a lo Much de Reig, es va traslladar a Mancor on es dugué a terme l’acte de lliurament dels donatius d’enguany a entitats que es dediquen a finalitats benèfiques i solidàries. Enguany, els donatius fruit del benefici resultant de la venda de camisetes i marxandatge de la XV Mucada han anat a l’associació “Amunt i Avall” [https://www.facebook.com/aia.segonaedat] de Mancor, que rebé 1000 euros, i que destina els seus esforços a l’ajuda a persones amb malalties rares; a l’ONG “Proactiva Open Arms”, coneguda pels nombrosos rescats de refugiats a la Mediterrània, que ha rebut 500 euros; i, com ja vàrem publicar, 1000 euros més ja varen ser donats a l’Ajuntament de Sant Llorenç en solidaritat amb els afectats per les torrentades del passat 9 d’octubre. Els flamants Much i Muca, Llorenç Ferriol i Neus Ribot, varen fer així el seu primer acte oficial en ostentació de tan entranyables càrrecs com a màxims protagonistes d’aquest bienni que just fa tres mesos encetaren.

IMG_20181111_141645

Muca i Much actuals amb la mancorina Bel Negre, presidenta de l’associació Amunt i Avall. [Foto Muchal Foundation]

Com és tradicional, el mes de gener es completarà el lliurament de donatius quan, devers els Reis, la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Sineu rebrà 2500 euros per a destinar a cobrir necessitats econòmiques i materials de veïns del municipi,que es repartiran a criteri de la Treballadora Social de la Mancomunitat del Pla.

La disbauxa i la solidaritat sempre han estat marca de la Mucada [foto cedida per Eva Fuster]

La disbauxa i la solidaritat sempre han estat marca de la Mucada [foto cedida per Eva Fuster]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: