Dos aspirants a la plaça de Policia Local

Només són dos els aspirants que optaran a la plaça de Policia Local de Sineu. La resta de policies locals de Sineu ja són funcionaris de carrera (tenen la plaça en propietat).

El mes de setembre es varen aprovar i publicar les bases i la convocatòria per a la provisió d’una plaça d’agent de policia, plaça que actualment està ocupada per un policia  interí.

Aquesta convocatòria respon al procés extraordinari regulat pel Decret llei 1/2007, per a l’estabilitat i consolidació dels llocs interins de la policia local de les Illes Balears. En aquestes proves d’accés de torn lliure només s’hi poden presentar els que ara són policies interins o policies funcionaris de carrera d’altres municipis.

El fet és que, segons fonts consultades, molts de pobles de la part forana s’han posat d’acord en convocar aquest procés extraordinari al mateix temps, la qual cosa ha fet que, en general, els policies interins que ara ocupen aquests llocs es presentin només a cada un dels seus municipis on presten servei. A més, molts aspirants esperen la convocatòria de places d’altres municipis més grans.

L’aspirant que superi el procés selectiu amb més puntuació serà, durant un període de temps, funcionari en pràctiques i després funcionari de carrera, sent “propietari” d’aquest lloc d’agent de policia local de Sineu.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: