Regiró al desprendre’s part del brendolat del campanar

Fragments de marès han caigut al costat del Pont de Santa Bàrbara. Aquest matí els vianants que passaven per la zona s’han endut un bon regiró en veure al terra els fragments que segurament han caigut aquesta nit passada.

L’accident ha provocat la intervenció de l’Ajuntament, que ha acordonat la zona. Aquesta romandrà delimitada fins dijous al matí, que serà analitzada pel tècnic del Bisbat, Tomeu Bennàssar. El rector Llamedo apunta que una vegada escatides les causes del despreniment es prendran les mesures oportunes per a consolidar les parts en mal estat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: