Tardor o brutor?

A la tardor, moltes fulles dels arbres cauen i caracteritzen molts de carrers del poble. Però arriba un moment que aquestes fulles es mesclen amb residus o es banyen i conformen com una pasta que deixa de ser agradable a la vista i al tacte per convertir-se en brutor.

En alguns carrers, com el carrer d’Avall o el carrer Estació, el pas del temps fa que de la tardor passem a la brutor. I cal evitar aquesta transició. Per això, és necessari un pla de neteja de l’Ajuntament per a resoldre aquesta situació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: