Tot preparat per al Rallye Vila de Sineu

 

El I Rallye Conservas Rosselló Vila de Sineu ja compta amb tots els permisos necessaris per dur-se a terme. Així ens ho han dit dos dels membres del Comitè Organitzador: José Antonio Ramos i Biel Gacias.

Uns 90 cotxes, entre les diferents categories, s’han inscrit a aquest Rallye. És una de les majors participacions en un Rallye.

El divendres, entre les 16,30 i les 21,30 h, es faran les verificacions a les oficines de Conservas Rosselló de Llubí.

El dissabte, a les 8,00 h a la porxada de s’Estació del Tren de Sineu, tots els cotxes han d’estar formats i preparats perquè a les 8,30 h i en períodes d’1 minut, es dirigeixin a la sortida del primer tram Llubí-Muro-Sta Margalida. A les 13,00 h està programat perquè els cotxes tornin ser a s’Estació de Sineu perquè a partir de les 16,00 h es tornin dirigir cap el segon tram Sta Margalida-Muro-Sineu. Vers les 19,30 h està prevista l’arribada dels cotxes a la plaça des Fossar per acabar la jornada. Després hi haurà l”entrega de premis.

El primer tram estarà tancat al trànsit de les 8,00 h a les 14,30 h. El segon tram es tancarà de les 15,15 h a les 21,00 h.

Tota la informació del Rallye la trobareu aquí.

Problemes amb el servei de policia

Una vegada més, i és la segona en quinze dies, el batle ha hagut de fer un Decret al Cap de Policia de Sineu per a garantir el servei de Policia per a dissabte, perquè la Policia havia tornat manifestar que no tenia efectius per a dissabte. Crida l’atenció que la Policia de Muro també ha emès un informe al batle de Muro comunicant-li que no compta amb efectius per a dissabte, quan no és necessari el servei de Policia de Muro perquè el recorregut del Rallye no entra dins el casc urbà de Muro. Amb els permisos del Consell de Mallorca i de Tràfic, només és requereix el servei de Protecció Civil i dels controladors de la Federació d’Automobilisme. L’organització i el batle de Sineu es posaran en contacte amb el batle de Muro per resoldre el malentès.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: