Els organitzadors del 1r ral·li Vila de Sineu s’han sentit ‘boicotejats’ per la Policia, segons un comunicat que han emès

“Boicotejats”. Així s’han sentit els organitzadors del 1r Rally Vila de Sineu, respecte a l’actitud de la Policia Local davant els preparatius de l’esdeveniment. L’organització del ral·li ha enviat un comunicat en el que manifesta el seu “descontent amb la Policia Municipal de Sineu pel nul afany col.laborador a l’hora de programar aquesta cursa”.

Els responsables del ral·li que, despús-ahir, va aplegar centenars de persones a Sineu, han manifestat que volen “fer públic el descontent” de l’organització, per la manera d’actuar del departament policial en relació a l’esdeveniment.

En el comunicat, el ral·li Conservas Rosselló diu que “tot i que hi ha una disputa entre el cos policial i l’Ajuntament, nosaltres i terceres persones no n’hem de ser els perjudicats”. El comunicat diu que “el poble no ha de pagar el preu d’aquesta disputa” i que la intenció dels promotors de la cursa només ha estat fer possible un esdeveniment esportiu que mai no s’havia celebrat en el nostre municipi. L’organització considera que organitzar activitats com aquesta és beneficiós pel poble, en afavorir serveis i negocis del municipi com ara bars, restaurants i comerços.

El comunicat acaba dient que “no s’entén que la Policia, que és el departament que hauria de vetllar pels sineuers, i hauria d’ajudar, hagi fet tot el contrari”, i que “sembla que només els hi preocupi boicotejar l’actual equip de govern”.

+info: davant la magnitud que està agafant el tema, Díngola ha decidit que el proper editorial de la revista en paper el dedicarà al conflicte Policia-consistori.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: