L’any de Josep Maria Llompart a Sineu

El proper dissabte, dia primer de desembre, a les vuit del vespre es representarà “Els mots que m’han abocat al poble” de Produccions del Mar, en homenatge a l’escriptor, professor, editor i activista Josep Maria Llompart (Palma, 1925-1993). Aquest acte es fa dins l’Any Llompart, que han organitzat durant el 2018 diferents institucions, entre les quals l’OCB (de la qual fou president entre 1978 i 1986), en motiu del vint-i-cinquè aniversari de la seva mort. La representació teatral serà en el nou espai de la Quartera de Baix.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: