Nombrosos negocis de restauració i d’hoteleria a Sineu canvien de mans aquestes setmanes

Ha estat xerrameca del poble aquests darrers dies: el tancament sobtat del Bar Sabina (no ha durat ni un mes, després del canvi de propietaris –fes clic aquí–) i la reobertura del negoci d’aquí uns dies per part de Xema Matemalas i Llorenç Gelabert, els propietaris del Restaurant s’Índic. Per altra banda, també és sabut que Pep Toni Feixas (DJ Pep Trònik) i Pere Joan Oliver (co-gestor de Vi-és i s’Écafè) agafaran l’Hotel Can Font. Per altra banda, i com hem informat tant a Díngola en paper com en aquest digital (fes clic aquí), Toni Florit (de Moments Restaurant i de Bar sa Plaça) aquest proper desembre inaugurarà amb la seva al·lota el Nou Bar Es Pou de Lloret.

Per altra banda, en la casa coneguda com es Magatzem, a l’encreuament de carrers entre el Bar Es Triquet i s’Índic, s’obrirà un forn-cafeteria. Cal dir que ja fa mesos que es diu. Aquest tipus de negocis es posaren de moda la dècada passada, amb locals del tipus Croissanteria de Mallorca de Palma: una mena de pastisseria, forn i cafè o bar, en un mateix local.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: